Torsdag d. 21. marts 2019 kl. 10.00 starter næste hold babysalmesang i Vorbasse kirke

Tegning af 3 syngende babyer.

Babysalmesang i folkekirken er opstået ud fra en viden om, at sang og musik stimulerer barnets musikalske og sansemotoriske udvikling.

En baby forstår ikke salmerne, men babyen kan sanse stemningen og atmosfæren, og tekst og melodi kan lagre sig i barnets underbevidsthed.

Babysalmesang i Vorbasse og Hejnsvig Kirker er en mulighed for at få en god oplevelse med sit barn, i det fantastiske rum, som kirken er. Samtidig giver det også mulighed for fællesskab med andre, i den tid man er hjemme på barsel. Babysalmesang er en formiddag i kirken med sang, musik og sanseoplevelser for alle nyfødte i alderen 0 – 1 år sammen med mor og/eller far.

Det varer 35-40 minutter.

Babysalmesang kræver ikke et stort kendskab til kirken og salmer, og du behøver ikke være et musikalsk geni for at deltage. Alle kan være med!

Efter vi har sunget og leget, slutter vi med kaffe/te og hyggesnak.

Vorbasse og Hejnsvig kirker samarbejder om dette arrangement, hvilket betyder, at der er 8 gange i Hejnsvig kirke, og der er 6 gange i Vorbasse kirke. Alle forældre med babyer er velkommen til at deltage i babysalmesang i begge kirker, uanset hvilken kirke man hører til.


Nyt hold starter i Vorbasse kirke torsdag d. 21. marts 2019 kl. 10.00

Forløbet strækker sig over 6 torsdage på følgende datoer: Den 21. marts, 28. marts, 4. april, 11. april, 25. april og 2. maj

Kontakt for mere information: Kirke- og kulturmedarbejder Lis Møberg, 20 28 61 47 eller mail: lismoeberg@gmail.com