logo med kravlende baby, en node og teksten: BabysalmesangOpstart i Vorbasse kirke

Torsdag i uge 14 den 5. april 2018 kl. 10:00 starter en ny runde babysalmesang i Vorbasse kirke. Forløbet strækker sig over 6 torsdage på følgende datoer 5. april 12. april, 19. april, 26. april, 3. maj, og 17. maj 2018.

Tilmelding er ikke nødvendig man skal bare møde op, og det er gratis at deltage.

Hvad er BabySalmeSang

BabySalmeSang er et tilbud fra kirken til alle babyer fra 0 – 12 mdr. sammen med mor, far eller anden voksen.

tegning af begejstret baby i gul kjole med en serie noder over sig.Det er en formiddag i kirken med fokus på sang, musik og sanseoplevelser for alle spædbørn i alderen 0-1 år.
Når vi har leget og sunget i ca. 45 minutter, slutter vi af med lidt hyggesnak og en forfriskning

Se evt. nærmere under Aktiviteter/Babysalmesang

Har du spørgsmål, kontakt