Hverdagsglimt

Sogneeftermiddag

Vorbasse-Skjoldbjerg menighedsråd og Vorbasse Seniorer inviterer til Sogneeftermiddag tirsdag den 31. august kl. 14:00 Hvor Flemming Rishøj fortæller om Stjernestunder.

• Gudstjeneste i Vorbasse kirke
  • Kaffe og kage i Vorbasse sognehus
  • Foredrag ved Flemming Rishøj
  • Aftensmad

Pris og tilmelding

Arrangementet koster kr. 150,-

Tilmelding senest mandag den 23. august til Gunhild  på tlf: 22 95 55 67

Alle er velkomne

Stjernestunder

Stjernestunder vil for de flestes vedkommende være oplevelser – “stunder”, som man tænker tilbage på med stor taknemmelighed og glæde. Oplevelser der varmer og gjorde én glad. Men stjernestunder kan også være oplevelser – “stunder”, som man tænker tilbage på med stor ydmyghed – endda med fortvivlelse, og alligevel blev det en stjernestund, som satte dybe spor i ens sind.

Dette foredrag, som underbygges af billeder og fællessang på powerpoint, vil prøve at belyse, hvorfor vi mennesker har brug for både de lyse såvel som de mindre lyse stjernestunder i livet.  Foredraget indeholder både humor og alvor.

Højskolesang i Sognehuset

En ny slags sangaftener

Vi har planlagt en række aftener med sang fra højskolesangbogen. En gang om måneden er det programsat. Det bliver på rullende ugedage, så alle, der har lyst, forhåbentlig kan være med.  Vi mødes tirsdag den 17. august, mandag den 20. september, onsdag den 13. oktober, tirsdag den 18. november og tirsdag den 7. december kl. 19.00.

Programmet sammensættes af Emmy Schmidt og Alice Østergaard. Menighedsrådet sørger for det praktiske omkring arrangementet, som er gratis. Midt på aftenen skal vi selvfølgelig have kaffe og kage. Det koster 20 kr.

Aftenernes program

• Sange, vi har udvalgt på forhånd, og som vi kort vil fortælle lidt om.
  • Sange, som for de fleste vil være helt nye, og som vi skal lære.
  • Sange, som af deltagerne frit vælges fra højskolesangbogen.

Som støtte vil der hver aften være en forsanger. Det vil skifte lidt, hvem det bliver. Ved klaveret sidder Alice.

Vi mødes fra kl. 19 – 21.
Kaffe og kage koster 20,-
Alle er meget velkomne!

App til kirkekalender

Som landets situation ser ud, må vi forvente at der kan ske ændringer i kalenderting. Jeg vil opfordre til, at du holder dig orienteret på www.vorbasse.dk, på vores facebookside eller her på hjemmesiden.

Forsidebillede

Du kan også hente en app til telefon og ipad, som hedder: ”Kirkekalenderen”. Her har du let adgang til vores kalender med gudstjenester og arrangementer og eventuelle aflysninger. Jeg skriver gudstjenester mv.  for både Vorbasse og Skjoldbjerg kirker. Du kan gemme din kirke som “Foretrukken kirke” for at få hurtig adgang til indholdet.

Kirkekalenderen giver en let adgang til gudstjenester, møder og arrangementer i ca. 2.200 kirker, som er tilknyttet Den Danske Folkekirke. App’en viser som standard kirker i en radius af 10 km, og det er muligt at få kirker vist over hele Danmark. Under hver kirke kan du se sognetilhørsforhold, og der er adresser og kontaktoplysninger på præster og kirkefunktionærer. Desuden er der en kørselsvejledning tilknyttet.

Eva