Sociale medier

Vi har en side på facebook hvor vi bl.a. deler opslag om arrangementer og månedens salme.

Vi har også en gruppe på facebook, hvor der bliver delt billeder og andre opslag fra hverdagen. Her er der plads til en snak om ting, der har relation til en af vores to kirker eller kirkegårde.

Du er velkommen til at følge siden og melde dig ind i gruppen, hvis du har en facebookkonto. Du kan dog stadig kigge med, uden at du har en konto. 

Her kommer du til facebooksiden: Vorbasse og Skjoldbjerg kirker

Her kommer du til facebookgruppen: Vorbasse og Skjoldbjerg kirker og kirkegårde

 

App til kirkekalender

Forsidebillede

Du kan hente en app til telefon eller i-pad, som hedder: ”Kirkekalenderen”. Her har du let adgang til vores kalender med gudstjenester og arrangementer.

Jeg skriver tidspunkter for gudstjenester mv.  for både Vorbasse og Skjoldbjerg kirker. Du kan gemme din kirke som “Foretrukken kirke” for at få hurtig adgang til indholdet.

Kirkekalenderen giver en let adgang til gudstjenester, møder og arrangementer i ca. 2.200 kirker, som er tilknyttet Den Danske Folkekirke. App’en viser som standard kirker i en radius af 10 km, og det er muligt at få kirker vist over hele Danmark. Under hver kirke kan du se sognetilhørsforhold, og der er adresser og kontaktoplysninger på præster og kirkefunktionærer. Desuden er der en kørselsvejledning tilknyttet.

Eva

Hverdagsglimt

Friluftsgudstjeneste 2. pinsedag i Museumshaven


Kom til Friluftsgudstjeneste i den gamle museums­have lige bag Sognehuset i Vorbasse. Det er mandag den 29. maj kl. 14:00.
Menighedsrådet laver kaffe/te og saftevand. Tag gerne kage med til kaffen selv, og måske et tæppe eller en stol til at sidde på.
I tilfælde af dårligt vejr flyttes arrangementet til kirken.

Konfirmander i Vorbasse kirke 5.maj 2023

Konfirmation i Vorbasse kirke fredag den 5. maj kl. 9:00 og kl. 11:00

 

Følgende skal konfirmeres:

 1. Amalie Smedemark
 2. Andreas Nygaard Thomsen
 3. Bastian Skov Hansen
 4. Emil Ebbesen
 5. Frederik Emil Jensen
 6. Hans Peter Bonde Sundorf Romme
 7. Jacob Gulbrandt Brødsgaard
 8. Jannick Walther Jensen
 9. Jeppe Sølvsten Willumsen
 10. Jonas Holm Jakobsen
 11. Karl Emil Bomann Mikkelsen
 12. Kristian Åskov Kristensen
 13. Lærke Kaltoft
 14. Malou Ninn Kristensen
 15. Marie Magdalene Obenhausen
 16. Mascha Okholm Fey
 17. Nikolaj Holm Lorentsen
 18. Sebastian Graversgaard Vinding
 19. Silke Fabricius Nielsen
 20. Simone Veilstrup Christensen
 21. Sophie Juhl Jørgensen
 22. Tadas Cerniauskas
 23. Thea Askjær Poulsen
 24. Ulla Borince
 25. Victor Eyuel Larsen
 26. Zenia Trans Hansen

 

Telegrammer

Telegrammer og breve kan afleveres i Sognehuset i Vorbasse umiddelbart før samt under konfirmationsgudstjenesten. Her vil de blive sorteret og fordelt.
Vi kan ikke påtage os ansvar for gaver og blomster.

Årligt menighedsmøde søndag den 30.april

På søndag den 30. april inviterer Vorbasse-Skjoldbjerg menighedsråd til kirkefrokost og det årlige menighedsmøde i Vorbasse sognehus  efter gudstjenesten i Vorbasse kirke kl. 10:30.
Til menighedsmødet vil menighedsrådet orientere om rådets arbejde, økonomi og hvilke opgaver, der bliver arbejdet med. Der vil også være mulighed for at komme med spørgsmål, ideer eller ønsker til menighedsrådet.

Alle er velkommen.

 

 

Få teksten læst op

Du kan få teksten læst op med programmet “Adgang for Alle”. Det er et program til din computer, der er udviklet af IT- og Telestyrelsen.

Du kan hente det gratis på nettet og installere programmet på din egen pc. Næste gang, du møder en tekst, du har svært ved at læse, åbner du programmet. Du skal bare markere den tekst, som du vil have læst op.

Du finder programmet “Adgang for alle” på linket her.

Sådan anvender du Adgang for alle

For at få en tekst læst op, skal du først markere den tekst du ønsker oplæst og derefter klikke på afspil-knappen på Adgang for alle.

Du kan få en hvilken som helst tekst læst højt. Uanset om det er en e-mail, en tekst i din tekstbehandler eller en tekst på en hjemmeside – bare teksten kan markeres så læser adgangforalle.dk den højt for dig!