Hverdagsglimt

Babysalmesang efterår 2019

Tegning af 3 syngende babyer.

Babysalmesang

Torsdag den 15. august starter babysalmesang op i Hejnsvig kirke kl. 10:00.  Vi kører med 8 gange i Hejnsvig kirke fra 15. august – 3. oktober og fortsætter i uge 43 efter efterårsferien med 6 gange i Vorbasse kirke fra 24. oktober – 28. november.

Det er en formiddag i kirken, med sang, musik og sanseoplevelser for alle spædbørn i alderen 0-1 år sammen med mor og/eller far. Efter vi har sunget og leget i ca. 45 minutter, slutter vi af med en forfriskning og lidt hyggesnak.

Kontakt for mere information: Kirke og kulturmedarbejder Lis Møberg, tlf. 20 28 61 47 eller mail: lismoeberg@gmail.com

Salmestafet onsdag den 23. oktober 2019

En aften med salmesang i Vorbasse kirke

Kom med til en dejlig aften med salmesang i Vorbasse kirke onsdag den 23. oktober kl. 19:30.

Stafetholderne

Stafetholderne denne aften er Anne Mette Jakobsen og Mikael Jensen, og vi glæder os til at høre, hvilke overvejelser de hver især har gjort sig om tre salmer fra Den danske salmebog, og ikke mindst glæder vi os til en hyggelig aften med fællessang, hygge, kaffe og kage i kirken.

Alle er velkomne.