Hverdagsglimt

Snart tænder vi Allehelgenslys

Allehelgen i Vorbasse og Skjoldbjerg kirker

Gudstjenesterne Allehelgensdag den 5. november 2017 kl. 14:30 i Skjoldbjerg og kl. 16:00 i Vorbasse skaber plads til at mindes og sørge over dem, vi har mistet. Og der er plads til at takke for det liv, vi fik lov at dele med dem. I begge kirker bliver navnene på dem som vi har mistet og taget afsked med fra vores kirker i perioden 1/10-2016-30/9-2017 læst op, og efter gudstjenesten har i mulighed for at tænde et lys og sætte det ud på kirkegården.

Der vil blive sendt brev ud til de pårørende, der står som anmelder, med invitationer til gudstjenesten, men alle er velkomne.

Læs mere om Allehelgenstraditionen

Kom og vær med til kunstprojekt

Vi vil gerne invitere dig til at hjælpe med vores collage kunstprojekt

Hvor og hvornår?

Det er i Sognehuset onsdag d. 25. oktober i tidsrummet 9-15. Har du et par timer og har du lyst til at været med, så kom forbi.

Hvad skal der ske?

Der skal laves en stor collage i anledningen af reformationsjubilæet, og den skal sættes sammen af 81 lærreder på 25 *25 cm.

Vi har hørt at 3. klasse og 7. klasse kigger forbi, men vil gerne have lidt flere med. Vi har lim, papir og en hel masse brikker, men mangler hjælp til at sætte det sammen.

Fernisering og reformationsfest

Der er fernisering på kunstværket efter BUSK gudstjenesten søndag d. 29. oktober, hvor der er reformationsfest i Sognehuset. Festen er for hele familien, med kaffe og Luther kage, løb om reformationen for både børn og voksne.
Gudstjenesten og det efterfølgende er arrangeret af menighedsrådet i samarbejde med KFUM & KFUK i Vorbasse, Vorbasse pigespejdere og KFUM spejderne i Vorbasse.
Arrangementet slutter ca. kl. 16.

Vi glæder os til at se jer!

Salmestafet onsdag den 25.10. kl. 19:30

Stregtegning af kor der synger så kirken næsten vælter omkuld.En aften med salmesang i Vorbasse kirke

Kom med til en dejlig aften med salmesang i Vorbasse kirke onsdag den 25. oktober 2017 kl. 19:30.

Stafetholderne

Stafetholderne denne aften er Knud Erik Jørgensen og Benny Pedersen, og vi glæder os til at høre, hvilke overvejelser de hver især har gjort sig om tre salmer fra Den danske salmebog, og ikke mindst glæder vi os til en hyggelig aften med fællessang, hygge, kaffe og kage i kirken.

Alle er velkomne.

BabySalmeSang i Vorbasse kirke

logo med kravlende baby, en node og teksten: BabysalmesangOpstart i Vorbasse kirke

Torsdag i uge 43 den 26. oktober 2017 kl. 10:00 starter en ny runde babysalmesang i Vorbasse kirke.

Tilmelding er ikke nødvendig man skal bare møde op, og det er gratis at deltage.

Hvad er BabySalmeSang

BabySalmeSang er et tilbud fra kirken til alle babyer fra 0 – 12 mdr. sammen med mor, far eller anden voksen.

tegning af begejstret baby i gul kjole med en serie noder over sig.Det er en formiddag i kirken med fokus på sang, musik og sanseoplevelser for alle spædbørn i alderen 0-1 år.
Når vi har leget og sunget i ca. 45 minutter, slutter vi af med lidt hyggesnak og en forfriskning

Se evt. nærmere under Aktiviteter/Babysalmesang

Har du spørgsmål, kontakt