Hverdagsglimt

BabySalmeSang i Vorbasse kirke

logo med kravlende baby, en node og teksten: BabysalmesangOpstart i Vorbasse kirke

Torsdag i uge 43 den 25. oktober 2018 kl. 10:00 starter en ny runde babysalmesang i Vorbasse kirke. Forløbet strækker sig over 6 torsdage på følgende datoer 25. oktober, 1. november, 8. november , 15. november , 22. november, og 29. november 2018.

Tilmelding er ikke nødvendig man skal bare møde op, og det er gratis at deltage.

Hvad er BabySalmeSang

BabySalmeSang er et tilbud fra kirken til alle babyer fra 0 – 12 mdr. sammen med mor, far eller anden voksen.

tegning af begejstret baby i gul kjole med en serie noder over sig.Det er en formiddag i kirken med fokus på sang, musik og sanseoplevelser for alle spædbørn i alderen 0-1 år.
Når vi har leget og sunget i ca. 45 minutter, slutter vi af med lidt hyggesnak og en forfriskning

Se evt. nærmere under Aktiviteter/Babysalmesang

Har du spørgsmål, kontakt

Lis Møberg
Mail: lismoeberg@gmail.com

Salmestafet onsdag den 24. oktober 2018

En aften med salmesang i Vorbasse kirke

Kom med til en dejlig aften med salmesang i Vorbasse kirke onsdag den 24. oktober kl. 19:30.

Stafetholderne

Stafetholderne denne aften er Lene Møller Madsen og Marianne Woller Jensen, og vi glæder os til at høre, hvilke overvejelser de hver især har gjort sig om tre salmer fra Den danske salmebog, og ikke mindst glæder vi os til en hyggelig aften med fællessang, hygge, kaffe og kage i kirken.

Alle er velkomne.