Hverdagsglimt

Julens gudstjenester 2019

Vi er i fuld gang med årets juleafslutninger og har allerede haft besøg af både vuggestue, dagplejere, børnehave og skole. I går, torsdag,  var der julegudstjeneste på Frihavnen.
Hvis I også har lyst til at gå i kirke her i julen, er der her en oversigt over julens gudstjenester.
Erfaringen fortæller os, at der i Vorbasse er flest, som vælger gudstjenesten juleaftensdag kl. 14:00, så hvis I vil være sikre på en plads, kan I med fordel vælge gudstjenesten kl. 16:30.

Adventskoncert i Vorbasse kirke

2. søndag i advent, den 8. december kl. 19:00, vil Kolding kammerkors 25-mand store kor sprede julestemning i Vorbasse kirke. Vi skal høre kendte julesalmer i nye fortolkninger og julede korværker.
Kolding kammerkor er et ambitiøst amatørkor med højt musikalsk niveau, så der er noget at glæde sig til.
Koncerten er gratis og alle er meget velkomne!